Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Personvernerklæring

Personvernerklæring

1. Om Forollhogna Villreinområde

Eier av denne nettsiden er: Forollhogna Villreinområde, NO-2542 Vingelen. 

Epost: arnny@online.no. Vårt org. nr er: NO 975 552 039


2. Formålet med vår behandling av personopplysninger

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente personopplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnr og annen nødvendig informasjon. Dette er opplysninger vi utelukkende benytter for å håndtere ditt kundeforhold. Vi tar vare på opplysningene så lenge vi har et kundeforhold. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.


3. Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Utlevering av personopplysninger vil ikke skje, med mindre det foreligger lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlige myndigheter.

4. Kunderegister
I vårt kunderegister lagrer vi navn, fødselsdato, bostedsadresse, epostadresse og telefonnummer. Vi lagrer også informasjon om tjenester og produkter du har kjøpt hos oss.  Dette er informasjon vi trenger for å kunne oppfylle vår avtale med deg, administrere ditt kundeforhold, levere og fakturere produkter og tjenester korrekt. Informasjonen blir lagret i vårt kundesystem så lenge det er tjenlig for oss. Ønsker du å få oversikt over det vi har lagret og evt. bli slettet fra vårt kunderegister, se kapittel om innsyn, retting og sletting av personinformasjon under. 

5. Informasjonskapsler

Hognareinen.no benytter informasjonskapsler, også kalt cookies, på nettsidene. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser. Cookies er standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Vi benytter denne kunnskapen for å tilby deg en bedre kundeopplevelse neste gang du kommer til vår nettside. De fleste nettlesere, som Opera, Edge, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.


6. Bruk av informasjonskapslar på denne nettsida

Eier: Squarespace/Google Analytics

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende benytter nettsiden. Vi bruker denne informasjonen for å lage rapporter for å gjøre nettsiden bedre. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. De gir oss informasjon om antal besøkende på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke sider de besøker m.m.


7. Informasjon i forbindelse med kommunikasjon med oss

Vi lagrer opplysninger gitt via din kommunikasjon med oss. Dette er f.eks e-poster du sender oss og problem du rapporterer inn. Vi lagrer denne informasjonen for å gi deg best mulig service når du kontakter oss ved at vi kjenner historikken i ditt kundeforhold. 


8. Bestillingsskjema

Når du fyller ut bestillingsskjema på nettsiden lagrer vi denne informasjonen i vårt CRM-system. Denne informasjonen vil vi lagre for å kunne yte bedre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig. Ønsker du å bli slettet, se kapittel om Innsyn, retting og sletting av personinformasjon under.

9. Deling

Det er muleg å dele artikler på nettsiden i sosiale medier (Facebook, Twitter). Videre håndtering av data som blir delt i sosiale medier, blir regulert av din avtale med det aktuelle nettsamfunnet.

10. Innsyn, retting og sletting av personinformasjon

Etter personopplysningsloven § 18 har du som privatperson krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan man få ved å henvende seg til Forollhogna Villreinområde på e-post: arnny@online.no. Dersom registrerte opplysninger er uriktige, ufullstendige eller du ønsker å slette dine opplysninger, kan du kreve dette i henhold til personopplysningsloven § 27.  

11. Ansvarleg databehandlar

Daglig leder i Forollhogna Villreinområde as er ansvarlig for behandling av personopplysninger. Vedkommende er ansvarlig for at det blir gjennomført internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, og at evt. avvik fra gjeldende lovverk blir meldt inn og rettet. Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern.


Har du spørsmål, ta kontakt på arnny@online.no.